„Kde je hologram Tupaca? Fanoušci Super Bowlu jsou naštvaní kvůli neúčasti v poločasové show + REAKCE fanoušků

„Kde je hologram Tupaca? Fanoušci Super Bowlu jsou naštvaní kvůli neúčasti v poločasové show + REAKCE fanoušků

Několik fanoušků kritizovalo organizátory Super Bowlu LVI a Dr. Dreho za to, že do vystoupení v přestávce nezařadili Tupacův hologram.

Kromě toho, že diváci sledovali zápas mezi vítězem Národní fotbalové konference Los Angeles Rams a vítězem Americké fotbalové konference Cincinnati Bengals, netrpělivě čekali na velmi očekávané poločasové představení. Fanoušci očekávali, že se na pódiu objeví také hologram Tupaca Shakura, který bude zahrnovat ikonické interprety, jako jsou Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J Blige, Eminem, Kendrick Lamar, 50 Cent atd.

Když v roce 2012 Dr. Dre a Snoop Dogg během svého vystoupení na hudebním festivalu Coachella představili hologram legendárního rappera, očekávali fanoušci něco podobného i od slavné dvojice při jejich vystoupení na Super Bowlu. Když se tedy očekávaný hologram během poločasového vystoupení neobjevil, fanoušci na Twitteru vyjádřili svůj hněv a zklamání. Několik fanoušků se ptalo organizátorů a Dr. Dreho, proč do svého vystoupení nepřidali Tupacův hologram.

Vzhledem k tomu, že na show vystoupili Dre a Snoop a konala se v jižní Kalifornii, hodně se spekulovalo o tom, zda se bude vzpomínat na Tupaca.

Dokonce se objevily zvěsti, že by se mohl objevit v písni „California Love“ v podobě hologramu.

Stalo se to už dříve a poločasová show Super Bowlu je známá propracovanými vystoupeními a vysokou produkční hodnotou, takže by to nebyl problém.

Nakonec pocta, kterou se Dre rozhodl vzdát svému padlému kamarádovi – který zemřel v roce 1996 -, byla mnohem decentnější a procítěnější.

Během pomalejšího momentu vystoupení, si Dre sedl ke klavíru a zahrál prvních pár taktů Tupacova hitu „I Ain’t Mad At Cha“.

Fanoušci už tuto show označili za nejlepší poločas v historii vlajkové lodi NFL a ani malá pocta 2Pacovi je neopominula

„Protože každá minuta jejich spolupráce byla úžasná.“

Další člověk napsal: „Když DRE začali hrát melodii I aint Mad at Ya, na zlomek vteřiny jsem si myslel, že začne vystupovat Tupacův hologram. F***.“

Další lidé dodali: „Chce se mi brečet“.

Další fanoušek a jeho reakce: „Duppe se chystá na koncert: „Slyšel jsem tu poctu #Tupac #2Pac na klavír. Hell ya Dre“

Je asi nejlepší, že vzdali hold tímto způsobem, protože ne všichni byli tak nadšení, když se před několika lety na Coachelle k Dreovi na pódiu připojil hologram Tupaca.

Koneckonců, ten chlapík je mrtvý a nemůže souhlasit s tím, aby se objevil na vystoupení.

Když byl ohlášen jako hlavní hvězda vystoupení na vlastním dvorku, Dre prohlásil: „Příležitost vystoupit na Super Bowl Halftime Show, a to na vlastním dvorku, bude jedním z největších zážitků mé kariéry,

„Jsem vděčný JAY-Z, Roc Nation, NFL a Pepsi, stejně jako Snoop Doggovi, Eminemovi, Mary J. Blige a Kendricku Lamarovi, že se ke mně připojí v tomto nezapomenutelném kulturním okamžiku.“

Eminem poklekl během poločasové show Super Bowlu LVI, přestože se objevily zprávy, že se mu v tom NFL snaží zabránit.

Není jasné, jaké bylo oficiální stanovisko NFL k tomuto gestu předem, ale zprávy naznačovaly, že ho požádali, aby během show neklečel.

Em se připojil k hvězdnému obsazení na pódiu při krátkém medley vystoupení, při kterém předvedl úryvek písně „Forgot About Dre“ a také „Lose Yourself“.

V jednu chvíli poklekl na koleno stylem, který se stal symbolem hnutí Black Lives Matter a jehož zastáncem je bývalý quarterback NFL Colin Kaepernick.

K Eminemovi se při průlomovém vystoupení, které mnozí označují za nejlepší poločasovou show Super Bowlu všech dob, připojili Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Mary J. Blige a 50 Cent.

50 Cent se skutečně objevil bez ohlášení a visel hlavou dolů za nohy, i když to je úplně jiný příběh.

Poločasová show na Super Bowlu samozřejmě není cizí žádným kontroverzím.

Samozřejmě, že herci, které si vybrali, nejsou zrovna fialoví, pokud jde o kontroverzní výstřelky.

Přesto se zdálo, že vše proběhlo relativně hladce a bez zádrhelů a fanoušci si představení naprosto vynahradili.

Překlad: djbeton