KAPITOLA 11 z knihy „GOT YOUR BACK“ – CHLAST A ŽENSKÝ – kniha bodyguarda Franka Alexandera – přeloženo 11 stran

KAPITOLA 11 z knihy „GOT YOUR BACK“ – CHLAST A ŽENSKÝ – kniha bodyguarda Franka Alexandera – přeloženo 11 stran

HOOCHIES AND GROUPIES – CHLAST A ŽENSKÝ

STRANA 80

PŘELOŽENO 11 STRAN

Nedokázal bych spočítat, s kolika ženami se Pac vyspal, když jsem s ním pracoval. Nemám dost prstů na žádné ruce, muselo to být určitě trojciferné číslo. Stačilo říct, že jsi fanynka a chceš kousek Paca, máš šanci, že ho dostaneš. Mnoho fanynek nezklamal. V každém videoklipu, na kterém jsme pracovali, se na place rozvášnil před mnoha ženami. Měl štěstí na komparz, hlavní role, na co si vzpomenete. A to jsme natočili spoustu videí.

Co se týče filmů, dopadlo to stejně. V Itálii měl kvůli nim štěstí na tři ženy. Při natáčení klipu „How Do U Want It“ měl štěstí na ženský celý jeden den a poslední noc pak pořádal sexuální večírek. Ron Hightower, režisér porna, uspořádal afterparty, která byla ve skutečnosti orgií. Vplížil se na stůl a šel na večírek, nechtěl tu noc žádnou ochranku. Suge, Norris, Roy – do prdele, skoro všichni zaměstnanci Death Row mi tu noc volali a hledali ho.

Věděl jsem, kde je, a zdálo se, že má velkou společnost. Jedno je jisté, Death Row věděla, jak mu dopřát to nejlepší. Pořádali orgie, sexuální večírky, after párty, postprodukční večírky – Death Row byla celá o kalifornské lásce. Čím víc koček, tím líp. Pojďme si to rozebrat. Ženy házely po Pacovi své prádlo a on před nimi neuhýbal. Tupac neměl předsudky, pokud jde o ženy. Miloval je všechny.

Lidé mi často naznačovali: „Pacu měl bys být jen s černoškami, protože jsi silný černoch a něco znamenáš.“ Sugeovi to zjevně vadilo. Reggie byl jen poslíček. Reggie si stěžoval na něho skoro pořád. „Co je to s Pacem, že má ve svých videích samé bílé holky? Nevypadá to dost dobře.“ Obzvlášť ho znepokojovala skladba „How Do U Want It“. Řekl jsem mu: „Proč se ho prostě nezeptáš, Reggie?“.

STRANA 81

„Jsi mu nejblíže, proto se ptám tebe.“ “ Hej,“ řekl jsem. „To je přesně to, co má rád, To je to, co chce.“ Tupac miloval ženy, tečka. Je mi jedno, jestli byly černé, bílé, mexické, portorikánské, čínské, japonské, bylo to jedno. Měl rád ženský. Jo, měl rád prachy, to znamená, že měl rád prachy, měl rád trávu, ale jediná další věc, bez které nemohl žít, byly pičky. Nad krbem mám podepsanou koláž fotek z Death Row a na ní mi Tupac napsal: Mému kámošovi na cestách, velkému mrduchtivému Frankovi, pojďme sehnat nějaký prachy a ženský – Tupac.

V devadesáti procentech případů myslel právě na to. Když jsme byli na turné, měl štěstí na bezpočet ženských. Ten měl kurevskou výdrž. Sbalil je a šli do zákulisí a jeho kámoši šli na chvíli pryč. Každý měl svou vlastní šatnu. Všechno bylo připravené. Bylo to v lednu a byl to koncert Tha Dogg Pound a Tupac. Když ses vrátil do šatny a začal jsi flámovat, kouřit trávu a dělat to, co oni, tak tě vyhodili. Pokud jsi ženská, tak nevyjdeš bez toho, aby tě někdo neojel. Při každým natáčení nebo focení, nebo koncertu Tupac ošukal minimálně dvě nebo víc ženskejch.

Na „How Do U Want It.“ měl sakra štěstí, bylo tam spousta žen, které si nemohl nechat ujít. Nemohl se probrat, protože byl dost vyčerpaný. To natáčení klipu bylo legendární. Zaprvé, když si poslechneš slova té písničky, je to celé o kauci, o hráči, který si vyrazil ven, aby ojel nějakou děvku. Je to o muži, který by mohl mít jakoukoli ženu, kterou by chtěl, a on mluví k ženě, se kterou tu noc je, a ptá se jí, jak to chce udělat. V jednu chvíli zpěvu říká: „Is it cool to fuck? ‚Cause lot not here to talk.“ (Je v pohodě šukat? Protože ne každej tu je jen na pokec).

Leslie si vzpomíná, že to prohlásil, když s ním byli na turné v Clevelandu. Jeden z jeho kámošů přivedl do zákulisí dvě černošky a cestou do hotelu s nimi udělal rozhovor. „Jedna byla po jeho pravici a druhá po levici,“ říká Leslie.

“ Slyšel jsem ho, jak říká: „Tak co, chcete se mnou jít obě do mého hotelového pokoje? Přikývli. Řekl: ‚Ale pořád jsem z toho zmatenej, jste na mě dvě… . “ Jedna ho vzala za bradu a políbila ho na rty. Když skončila, druhá žena se sklonila a také ho políbila na rty. „Aha, tak takhle to je,“ řekl. Obě se začaly smát. Řekl: „Tak jdeme šukat.“ A pak se rozesmál. Obě se na něj podívaly a taky se zasmály. „Jo…

STRANA 82

„Řekl: ‚Dobře, víš, že to musím udělat, protože moje černá prdel se do vězení nevrátí. “ Jak vám, tak i mně se nechce věřit, že by Tupac někoho znásilnil. Poté, co jsem s Tupacem strávil hodně času, také nevěřím, že byl na nějakém tripu, kde se vyřádil při sexuálním násilí. Faktem je, že si užíval se ženskýma a ony si užívaly s ním, a je těžké uvěřit, že by někomu ublížil. ‚Pravdou je, že se mu ty ženy líbily. Většinou to byly fanynky, které ho oslovily. To ony se s ním chtěly seznámit a dostat se k němu. Přitom měly na mysli své vlastní zájmy.

Když si vzpomenu na obvinění, která ho poslala do věznice Riker’s, je to jako. „proč vykrádat banku, když máš miliony?“ Tupacův přítel Mike Tyson také neztratil sexuální apetit, přestože byl sám odsouzen za sexuální napadení. Tupac a Mike se stali blízkými přáteli od té doby, co Mike poslal Pacovi do vězení dopis. Náhodou byl zrovna s námi, když jsme byli v Clevelandu, a stačilo jen kývnout, aby mu Suge něco dohodil. Ženy, které se pohybovaly v blízkosti Death Row, obvykle věděly, co mají dělat, a byly stejně ujeté jako chlapi. Takhle divoký to tam bylo.

Na konci Tupacova setu přišel na pódium Tyson a zeptal se Lena na jednu z Pacových doprovodných tanečnic. Lena se nakonec Sugeovi zmínila, že se Mikeovi tanečnice líbila, a Suge jí řekl, ať se mu jde věnovat. Skončila show a všichni začali odbíhat do zadní šatny. Někdo se zeptal, kde je Mike, a jeden z ochranky řekl, že je teď v šatně Tha Dogg Pound s nějakou tanečnicí, kterou jsme všichni znali. Byl jsem hned za dveřmi, protože jsem v té době pracoval s ‚Tha Dogg Pound, a mluvil jsem s jedním členem Mikeova doprovodu, když odtamtud asi po pětadvaceti minutách vyšla slečna, která měla rozmazanou rtěnku po celém obličeji.

Vím, že většina z vás pravděpodobně viděla jen „G-rated“ verzi klipu „How Do U Want It“, což je jen o málo víc než sledování Tupacova koncertu, ale existuje i verze X-rated, kde jsou všude ženy nahoře bez, tancují tam pěkně zhavě a polévají si prsa šampaňským, zatímco si Tupac s jednou hraje, další žena se k němu zezadu přibližuje a obráží ho. Dokonce i to video vypadá jako „G-rated“ ve srovnání s tím, co se ten den skutečně stalo.

STRANA 83

Panebože, tak už to vyklop. Natáčení probíhalo dva dny v hollywoodském klubu Love Lounge. Dole byla posilovna a lidi se tam motali a sledovali, jak tam všechny ty namalovaný krasavice přicházejí a odcházejí. Většina holek byly buď striptérky, nebo rovnou hvězdy porna. Byla to uzavřená scéna a producent všechny donutil, aby se svlékly. On se tam taky svlékl a chodil jen v ponožkách. Bylo to šílený.

Tupac ojel jednu holku hned jako první. Všichni jsme byli v přívěsu a slyšeli to. Když s ní skončil, natočil pár scén, dodělal to a ojel další holku, zatímco ho pořád sledovala jiná kočka – řekla mi, že se jí Pac moc líbil. Dělal to před její kamarádkou a všichni se u toho rozvášnili. Trailer byl skvělý, teprve to ale začalo. Seděl jsem na jednom konci přívěsu a oni byli vzadu, ale bylo slyšet zvuky, a když jsem se podíval nahoru, vlezla si k nim další holka a on ji taky ojel.

Vyšel z přívěsu s takovým tím jeho typickým úsměvem. Věděl, že všechny holky jsou kamarádky, protože je přivezli z Las Vegas. „Tyhle holky musíš vidět, jsou to kurva skvělý holky.“ Nebyly to žádné obyčejné děvky z porna – byly to krásný ženské. Natřikrát vyšel z přívěsu, natočil scénu, dal si něco k jídlu, vrátil se a zase začal šukat. A teď je to nejlepší. Když potřetí vyšel z přívěsu, zamířil na plac, ale nezastavil se a ošukal tam všechny pornohvězdy, které tam ten den byly.

Jedna hvězda, konkrétně ženská jménem Nina Hartley, ho vzala za ruku a ukazovala mu, jak si správně hrát s její kundičkou. Vyzkoušel tedy Nininy návrhy na každé ženě, která o to stála. Faktem je, že většina z nich to chtěla. Ženy, které se zúčastnily natáčení, si vybíral osobně (bez slovní hříčky). Spousta žen pocházela z New Yorku a přiletěly speciálně kvůli tomu, aby mohly hrát ve videoklipu. S žádnou ženskou se tam doslova nesral a pokud se vám dostane do rukou kopie verze s označením X, uvidíte, o čem mluvím. Vysílala se na kanálu Playboy, protože byla natočena pro Playboy.

O pár týdnů později jsme natočili koncertní verzi a Pac si to rozdal s dalšími dvěma holkami z produkce. Viděl jsem, jak jedna z nich vešla do přívěsu, byla nalíčená a vypadala úplně dokonale. Podíval jsem se na Kevina a oba jsme si řekli: „Uf, něco se tu stane.“. Když vyšla ven, měla dost rozcuchané vlasy.

STRANA 84

Víte, že Tupac miloval ženy, ale víte, proč ženy milovaly Tupaca? Zřejmé důvody jsou jeho talent, vzhled a charisma. Ale měl také tajnou zbraň. Můžu to říct na rovinu. Tupac měl fakt velký péro. Vím to jenom proto, že na jeden z nechvalně proslulých erotických večírků Death Row přivedl Suge, který sem tam létal s děvkama odevšad, čtyřicet ženských z Atlanty. Čtyřicet černošek. 40. Wow!

Odletěl s nimi do Las Vegas. Tupac a já jsme přiletěli za nimi. To bylo poprvé, co jsem s Pacem letěl první třídou, a bylo to super. Vyzvedla nás limuzína a jeli jsme rovnou do Sugeova domu. Ten měl týden předtím párty, na kterou Tupac nešel. Tenkrát Suge přivezl ženský z Ohia. Když jsme dorazili k Sugeovi domů, bylo tam možná čtyři nebo pět lidí, kteří uklízeli Sugeův dům. Bylo to tam bez jediného smítka, což bylo super, protože později v noci se otevřely vchodové dveře a ženský tam začaly chodit, jako by se nechumelilo.

Stále přicházeli a přicházeli a stále přijížděly limuzíny a z nich vystupovaly ženy. Říkal jsem si: Sakra! Tihle niggas vědí, jak se to dělá! Na večírku se podávalo to nejlepší jídlo. Dušené vepřové kotlety a dušené kuře, smažené kuře, grilovaná žebírka. zelný salát, hrášek s rýží. Kuřičný chléb, sladké brambory, makaróny se sýrem a všude bylo víc jídla, než jsme mohli sníst.

O Death Row můžu říct, že jsme vždycky jedli dobře. Suge to uměl zařídit. Ten večer ale měli všichni na mysli jiné věci. Jakmile se začnou objevovat ženy, hned, a tím myslím hned, se vytahuje „nádobíčko“. Alkohol. Všude, prostě všude, kde to jde. Všichni se začali rychle bavit.

V jednu chvíli jsem se rozhlédl a hledal Tupaca, ale někdo mi řekl, že je ve vedlejší místnosti domu. Čekal jsem na něj u televize a hrál jsem si s ovladačem. Začal jsem přepínat kanály. Ukázalo se, že jsem popadl špatný ovladač, protože když jsem začal přepínat kanály, naskytl se mi pohled do jedné z ložnic.

Nikdo to nevěděl, ani Suge, ale v jedné z ložnic byla kamera. Pac byl v tom pokoji s jednou holkou. Narazil na bělošku, která měla krátké vlasy a vypadala, že by mohla být částečně Asiatka. Byl to fakt kus krásný ženský. Tupac ji tam měl celou noc, s žádnou z ostatních holek ten večer nešukal.

STRANA 85

Když jsem na ten kanál náhodou narazil, viděl jsem Tupaca s tou dívkou. Viděl jsem, co se děje, jen na zlomek vteřiny. Hned jsem to vypnul, protože mi to připadalo blbý někoho takhle sledovat. Nevypadalo by to hezky, kdyby ho někdo mohl takhle vidět. Později, když se objevil Suge. Řekl jsem mu o tom. Řekl mi: „V ložnici ale nemám žádné kamery.“

Ukázal jsem mu ten kanál a nikdo tam v tu chvíli nebyl a Suge se zarazil: „No do prdele! To jako mám v ložnici zasraný kamery?“ Všichni se začali smát, když jsem jim řekl, že tam byl Pac. Pac už byl ve sprše v místnosti, které jsme říkali „červený pokoj“, což bylo Sugeovo hlavní apartmá.

Vešel jsem dovnitř, samozřejmě plně oblečený – nebyl jsem účastníkem. V místnosti byla spousta lidí, a když Pac vyšel ven, byl úplně nahý a bylo mu vidět péro. Pac uháněl s ptákem za jednou velkou slečnou, a zeptejte se kohokoli, kdo tam byl, fakt měl velký péro.

Ne že by se snažil něco skrývat. Protože všechny ženské byly buď oblečené ve vyzývavých bikinách nebo šortkách, nebo se procházely nahé, účastnily se probíhajících orgií. Nedocházelo k žádnému znásilňování ani k ničemu nezákonnému. Byl to dobrovolný sex mezi dospělými lidmi.

Šukání trvalo celou noc. Byla to jedna velká šukací párty, jak to umělo jen Death Row. Další párty se odehrála po jednom z Tysonových zápasů. Ten večer, kdy se utkal s Frankem Brunem. Tentokrát si pro tuto příležitost pronajal dům. Jeho dům ještě nebyl hotový. Byl to dům v těsném sousedství domu Mika Tysona.

Tyson byl pozván, ale nepřišel a bylo tam ještě víc holek než minule. Viděl jsem Tupaca s několika nádhernými ženami, ženami, které vypadaly, že by mohly mít manžela. Díval jsem se, jak si s nimi zahrává, pořád dokola. Ženy se na Paca vrhaly a on si vybíral, kterou chtěl, a zbytek házel zpět. Pac si to jen tak s někým nerozdal na potkání. Rozhodně musely vypadat k světu. Dával přednost prsům a zadku. Nezáleželo na tom, jestli byly malé nebo vysoké.

Vzpomínám si jen na jeden případ, kdy jednu ženskou vyzvedával někde. Byla to bílá kočka a byla fakt kus krásný ženský. Zeptal jsem se náznakem: „Člověče, co s touhle děvkou děláš?“. A on řekl, že ten večer neměl nic lepšího na práci. Bylo to po natáčení videa. Druhý den ráno, když jsem ho vyzvedl. Byla tam, na sobě měla to samé oblečení jako den předtím. O pár týdnů později jsme tu holku viděli znovu na dalším natáčení a měla na sobě zase to samé oblečení. Pomyslel jsem si. Tohle je fakt skandální holka.

STRANA 86

Někdy byla jeho sexuální jednání mnohem nevinnější. Leslie si vzpomíná na jednu příhodu, která se obešla pouze polibkem. Jel do klubu Century v limuzíně s Outlawz a Pac byl v rauši. „Poslouchal jsem ty blázny a v duchu se smál, protože to byla sranda. A Pac se na mě otočil a říká: ‚Leslie, chlape, proč jsi pořád potichu?

Proč nic neříkáš?“ A já na to: “ Jen vás poslouchám. „A tak začal vyprávět o tom, že je Leslieho osobní strážce. On pracuje pro mě, já pro něj ne. Přijedeme do klubu a tam je nádherná latinoameričanka. Byla tak krásná, že to ani nemůžu více zdůraznit. Čekala, až jí vrátný přiveze auto, a najednou se otočila a podívala se na Tupaca. Podívali se na sebe a ona se zeptala: “ Omlouvám se, ty jsi Tupac?“.

Otočil se na ni a řekl: „Ano? „Můžu se tě na něco zeptat? „Řekl. „Co prosím? A ona řekla: ‚Ale je to tak trochu osobní. “ Potom mu prstem naznačila, aby k ní přišel. Tupac k ní přišel a naklonil se k ní a zašeptal jí do auta: „Můžu dostat pusu?“ „Ne,“ odpověděla. Vždyť tě ani neznám. A ona se na něj jen usmála, byla strašně sexy a moc dobře to věděla.

Naklonil se k ní, políbil ji na tvář a chtěl vejít do klubu. „Řekla: ‚Počkej chvíli. Tupacu… pojď sem. Znovu se na ni otočil, podíval se na ni zvláštním výrazem a vrátil se jejím směrem. Znovu se nakloní a zašeptá mu do ucha. „Myslím polibek na rty, něco na památku. „To je v pořádku.“ Podívá se na ni a pomalu se k ní nakloní, aby jí dal pusu na rty. Dají si rychlou pusu a pak se odtrhne. „Děkuju, Nito,“ řekne s povzdechem. Pak se otočí a znovu se vydá směrem ke klubu. Podívám se na něj a řeknu. ‚Hej, Pacu. Máš padáka. „

Tupac se rád bavil stejně jako ostatní, ale více se mu líbily ženy. Pičky byly číslo jedna. Na každém večírku, i když byl středem pozornosti, se byl schopen někam vytratit, jakmile se na scéně ukázala nějaká slečna. Neseděl a neukazoval se tam, aby byl za hvězdu, ale sebral se a odešel po svých. Byl jako pes s kostí, vzal by si ji a šel by ji okousávat někam do rohu. O tom psovi už člověk neuslyší, dokud tu kost nesežere.

Vrátí se a hledá další. S Pacem je to tak, že kdyby vešel do domu plného ženských, všechny by mu patřily. Takový prostě byl. Zažil jsem ženský, který si to přišly rozdat s Tupacem Shakurem. Nezáleží na tom, jestli před sebou měl tři nebo čtyři ženský, pořád připravenej. Zvládl by i pět ženských. Nejlepší na tom bylo, že to nebyly jenom šlapky. Byly to celebrity. Tak či onak měl spousty žen. “ Přál bych si, abych mohl být neviditelný celému světu a sledoval, kolik žen plakalo, když se dozvěděly, že ten člověk zemřel,“ říká Leslie.

Ačkoli Leslie na Paca vzpomíná s láskou, měli s ním problém, pokud jde o ženy. Pac měl pocit, že L. se víc zajímá o ženský, než aby mu kryl záda. „Pac měl Franka rád,“ vzpomíná Les. „Problémy, které chtěl Pac zahrnout do kategorie ‚Les a ženy‘, v případě Franka přešel, protože k němu měl zvláštní vztah. Tak to prostě chodí. Když mám tohohle chlapa radši než toho druhého, tak prostě některé věci přehlížím v jeho prospěch.“

Nevím, jestli něco překročil, jen vím, že jsem se choval trochu jinak. Ženy mě oslovovaly mnohem méně. Les se vždycky pustil do Paca a tady je typický scénář. Jednou večer byli všichni v klubu Roxbury v západním Hollywoodu a seděli ve VIP boxu. „Ať se propadnu, jestli ke mně nepřišla jedna Peršanka a neřekla: ‚Moje jméno je „to je jedno“. Jak se jmenuješ ty? “ říká Les. „Naklonil jsem se k ní a řekl: ‚Jmenuju se Leslie, ale pracuju, zlato a teď s tebou nemůžu mluvit.‘ Řekla: ‚Vidím Tupaca a ty musíš být jeho bodyguard.

Počkej, chci, aby se s tebou seznámili moji přátelé. „Chtěl jsem ji chytit, ale vyklouzla mi dřív, než jsem jí stačil říct, že to není dobrý nápad. Řekl jsem: „Víš co, Pane, snažíš se mě vyhnat z téhle práce?“ Teď mám svůj rozhovor s Bohem. Přišla se svými dvěma spolubydlícími a Pac pořád seděl u stolu a ty holky se začaly představovat. Měla asijskou a bělošskou spolubydlící a ta asijská dívka přistoupila k Pacovi a řekla. „Ahoj, Tupacu, můžu si ti sednout na klín? „Pac se chytl za ptáka a říká: „Jo.“ Tak si mu sedla na klín a na chvíli se trochu uvolnil tlak; jakmile se však Asiatka uvelebila, najednou mi do klína skočila Peršanka, tehdy jsem si už sedl i já. Ta kočka byla fakt něco, Frank ví, že miluju ženy, ale já si říkám: Co s tímhle udělám? Nevadilo by mi hrát si, ale vím, že práce je na prvním místě.“ A tak se na mě podívá.

Nevadí mi mluvit o Pacově sexuálním životě, protože pro to ten člověk žil. Nejspíš se teď dívá dolů a říká: „Franku, zapomněl jsi jim říct o té druhé buchtě tady.“ Směju se, když si vzpomenu na další knihy, které se o Tupacovi píší a kde z něj chtějí udělat nějakou postavu Malcolma X. Tohle je pro mě jako pro někoho jiného. Tupac byl Malcolm triple-X! Zeptal jsem se jedné z těch striptérek, které dělaly na videoklipu „How Do U Want It“, jestli si to s ním rozdaly bez kondomu.

STRANA 88

„Začali jsme s kondomem, pak si ho znovu nasadil a už ho neměl.“ Řekla jsem. „Ty to víš líp.“ Řekla: „Zastavila jsem ho hned, jak jsem si uvědomila, o co jde.“ Přesto už mohlo být pozdě. Z toho, co jsem pochopil, byl Tupac dost zodpovědný, ale stačilo jednou, aby se to posralo. Nedávno jsem mluvil s jednou kamarádkou a ta mi řekla, že spala se svým sousedem, a když jsem se jí zeptal, jestli použila ochranu, řekla mi, že ne. Celé je to o tom, že když chlap myslí na kundu a nemá kondom, tak si řekne: „Seru na kondom.“ A pak si řekne: „To je v pohodě. Je to špatně, ale tohle je realita.

Jedna z fanynek, které se pohybovaly kolem Paca, za mnou jednou přišla a řekla: „Vím, že šukáš tolik ženských jako Tupac.“ Uvedl jsem to na pravou míru a řekl jí: „Kdybych chtěl, tak bych mohl. Ale mám ženu, dceru a plánuju, že se jednou dočkám vnoučat. Kdybych chtěl být venku a píchat všechno, co píchá Pac, byla by to moje věc. Já ale takový nejsem.“ „Jo, pravda…“ řekla. Řekl jsem: „Proč bych ti měl lhát? Vždyť se neznáme.“

Řekla. “ Nigga, prosím tě, vím, že si můžeš vybírat, stejně jako on.“ Řekl jsem jí, že jediná žena, které se musím zodpovídat, je moje žena, a ta mi tu otázku nepoložila, protože zná pravdu. Nedostal jsem se do situace, kdy by si ženy myslely, že po nich něco chci. Pacovi se to na mně líbilo a pořád se se mnou chlubil. Kdybych byl zaneprázdněný sháněním kundiček. jak bych mohl dělat svou práci? Kdybych si chtěl dopřát, mohl jsem. Ale já nejsem žádný blázen. Slyšel jsem ty historky o holkách, co je znásilňoval ten a ten bodyguard, a řeknu vám, že jsem nepřišel k žádnýmu omylu, takže se nikdo nikdy nedočká ani žádné historky. Měl jsem za úkol dělat svou práci a tu jsem dělal.

Moje práce nezahrnovala balení fanynek a šukání všech těch holek. Kdyby to tak bylo, bylo by to jinak. Ostatní bodyguardi to vyhledávali a on je pak nechtěl mít u sebe. Musíte si něco uvědomit, ten člověk chtěl mít svůj život pod kontrolou. Chtěl, aby mu někdo hlídal záda. Jednou v noci byl Pac neklidný a chtěl vyrazit do klubu. Se Sugem rádi chodili do klubu jménem Peanuts a to vždy v úterý, kdy tam byla akce „Michelle’s Triple X“ – ten večer z toho byl hlavně lesbický klub.

Ten večer chtěl dělat něco jiného. Celý den jsme trávili ve Wilshire, sledovali basketbal a filmy. Zeptal jsem se ho, jestli někdy jel do Orange County. Řekl, že tam nezná žádný klub, a já mu na to řekl, že já ano. „Ukážu ti, jak se dneska večer pobavit, Pacu.“ Měl jsem na mysli jeden striptýzový klub, jmenoval se Fritz II. Než jsme odjeli, tak mi jeho máma připravila steak, do té doby jsem byl hladový a po snězení steaku i vděčný. Večeřeli jsme a přitom se dívali na Ace Venturu 2: Volání divočiny. Pac se nemohl nabažit Jima Carreyho a jeho imitace byly dosti přesné.

Než jsme vyrazili, zavolal jsem jednomu svému kamarádovi, který v tom klubu pracoval, a Pac se mezitím spojil s Outlaws, jestli nechtějí jet s námi. Všichni ale byli zhulení, opilí a najedení a nehodlali se zvednout z gauče. „Jak si vy všichni sráči myslíte, že seženete nějakou kundičku, když ani nevylezete z baráku, abyste ji šli hledat?“ dobíral si je. Jen Fatal byl chtěl jít s námi. Pac si vzal svého Jaguara na cestu a tak jsme jeli. Pac měl u sebe jako obvykle balík peněz, a tak měl u sebe pár stovek dolarů. Znal jsem jednu servírku, která je obsluhovala, cvičila ve stejné posilovně jako já a dělala pokladní v Price Clubu v mém sousedství.

STRANA 90

Ve striptýzovém klubu si přišla na slušné spropitné, a jak jsem jí viděl, tak jsem jí řekl. „Postarej se o mýho kluka a já ti garantuju, že on se postará o tebe.“ Řekl jsem jí, ať se o něj dobře postará. Řekla mi, že si promluví se svým manažerem, jestli by mohla obsluhovat u našeho stolu výhradně celou noc. Hned na to se objevilo několik dalších dívek, jedna byla striptérka a druhá servírka.

Pac se procházel po klubu, šel si nahoru zatančit a povídal si s několika dívkami. V jednu chvíli jsem ho viděl venku a ženy se kolem něj skutečně hemžily jako rybky kolem krmení. Řekl jsem naší servírce, že by možná měla některé z těch holek od něj dostat pryč, protože jsem nechtěl, ať to zase dopadne stejně a ona pár holek odehnala. Zavřeli jsme podnik a on byl pořád připravenej se bavit.

Vzal jsem ho do jednoho podniku v O.C., který se jmenuje Sensations, a on se z toho málem zbláznil. Ze začátku měl náladu pařit, a když si lidi uvědomili, že je to Tupac, tak se z něj stal doslova šílenec. Neodcházel z parketu a bylo vidět, že se dobře baví. Jedna z žen, která s námi byla ze striptýzového klubu a které Tupac během noci dal 600 dolarů na spropitném začala dělat trošku bordel kolem něho. Byla dost hlučná.

Šel jsem se podívat, co se děje, a dodnes nevím, jestli jí to mám věřit, nebo ne. Říkala, že si nechala kabelku na parketu, a když končila píseň, na kterou tančila, šla si pro ni a kabelka byla pryč. Celou dobu jsem stál přímo na parketu. Držel lidi od Paca dál, zatímco on tančil s ní a její kamarádkou. Tančili v malém kroužku a neviděl jsem, že by jí někdo vytrhl tu kabelku. Tupacovi ji samozřejmě bylo líto a celý podnik najednou začal hledat její kabelku.

Vytáhl z kapsy dalších 600 dolarů a dal jí je. Já jsem z toho byl hrozně naštvanej a pořád jsem, jen si co na to vzpomenu. Znovu a znovu jsem se za to do něj navážel a on mi říkal: „Franku. Za minutu vydělám 600 dolarů. Ta holka ty peníze potřebovala.“ Řekl jsem mu to. „Seru na tu čubku, ty jsi jí dal 600 dolarů a já nevím, jestli lže, nebo ne. Ale nelíbí se mi, že na to šla takhle. Jestli o ně přišla, měla by to prostě přejít a ty peníze si od tebe nebrat. Natáhla tu svou zasranou ruku a vzala si ty peníze.“ Mně to připadalo jako podvod. Připadal jsem si, jako by ho někdo využil. Dostával jsem se z toho tak tři nebo čtyři dny, pořád jsem na to myslel.

I tak jsme ještě tančili a jemu to nevadilo, mě ano. Na konci večera se na mě ta mrcha podívala a zeptala se: “ Dáš mi moje peníze?“. Držel jsem v ruce dalších 600 dolarů a doufal jsem a modlil se, aby na ně nějakým zázrakem zapomněla a já je mohl vrátit Pacovi.

Znáte to, když se něčeho přejíte a už to nechcete? Sakra, to nebyl případ Paca a kundiček kolem něho. Ten kluk si uměl užívat. Byl jak vytrženej z řetězu. To dělal rád. Nemusel se honit za kundičkou, ta kundička přišla za ním. Kočičky se na něj hrnuly a on je neodmítal.

Mohu říci, že ten rok života, který mu zbýval, si užíval. Dělal všechno, co chtěl. Měl svůj hezký život a užíval si ho. Hrál, souložil, vydělával peníze, cestoval, kouřil trávu. Dělal všechno, co by dělal někdo, kdyby to byl poslední rok jeho života, a ve všem byl neskutečně dobrý.

překlad: djbeton

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *