Vanilla Ice – pravda o Tupacovi z podcastů + zajímavost o Pablu Escobarovi rychlopřeklad pro fanoušky

Vanilla Ice – pravda o Tupacovi z podcastů + zajímavost o Pablu Escobarovi rychlopřeklad pro fanoušky

Vybral jsem 3 videa, které mě nejvíce zaujaly a udělal jsem pro vás rychlopřeklad. Nečasoval jsem titulky, ale vše napsal do textu k videu. Nejvíce mě zaujalo, že Tupaca postřelili před Las Vegas 1996 ještě jednou, ale prý to nebylo nic vážného. Osobně jsem viděl Vanillu Ice v Ostravě 15.6.2024 v sobotu a jeho koncert byl obrovský zážitek.

„Vanilla Ice o 2Pacovi: Byli jsme dobří přátelé, říkal, že jsem jeden z nejlepších rapperů“ – rychlopřeklad u videa

Před Digital Underground jsme byli kámoši, ještě předtím než se proslavil. V době, kdy byl tanečník a roadie. Dal mi jednu z největších rad v životě, abych když chci projít peklem, abych do toho šel. Řekl mi, že jsem nejlepší, že jsem někdo a že tu zanechám stopu. A to bylo předtím, než se to stalo, ten chlap věděl všechno ještě předtím, než se to událo. Měl křišťálovou kouli. Tupac věděl do budoucnosti, co se mělo stát, to předpověděl.

Ale nestalo se to jenom mě, ale i ostatním lidem, kteří znají mě a znali jeho. I Shock G, jeden z mých super přátel. Rozhodně bez Shock G by nebyl žádný Tupac, ten člověk ho našel a doslova vychoval. Bylo to těžké období, Suge Knight tehdy začal podnikat ve velkém stylu, pak vyšlo album Chronic, v roce 1992. Ale Tupac byl někdo. Donutil mě být někdo, podnikám v hodně věcech, realitách a taky mám své juice drinky.

Vanilla Ice: O vraždě 2Paca toho vím příliš mnoho, nebudu to ale rozvádět– video níže

Když jsem slyšel, že Tupaca zase postřelili v roce 1996 a poté zemřel, tak mě to vůbec nepřekvapilo. Bylo to dost smutné, ale nejenom já, ale i další lidé se pořád divili, jak může být ten člověk pořád naživu, když ho už dřívě postřelili. Postřelili ho jednou, pak podruhé a potřetí ho už dostali. Tupaca postřelili ještě před Las Vegas.

Byl v nemocnici kvůli tomu třetímu postřelení, ale nebylo to pro něj životu ohrožující, tak ho hned propustili. Musím si dávat pozor hodně co říkám nahlas, protože on tom jeho příběhu vím strašně moc věcí a nerad bych řekl něco pro mě nebezpečného. Rád bych nechal některé stránky v knize odkryté, ať si o tom každý myslí co chce a chci, aby konečně zasáhla i spravedlnost. Sice ho to nepřinese zpět, ale ztratili jsme velkou osobnost. Kvůli čemu? Kvůli chamtivosti, penězům a síle. Ztratili jsme výborného básníka.

Později v rozhovoru byl Vanilla Ice nadšený, že ten, kdo vedl s ním rozhovor, tak vlastně pomohl Keefe D do basy, protože jakmile Keefe D vydal knihu o vraždě Tupaca, tak byl první, kdo s ním dělal rozhovor. Dle slova Vanilla Ice to pomohlo ve vyšetřování celého případu. Dle jeho slov není důležité, aby každý gangsta rapper nebyl gangster, protože nikdo z nich by se nedožil 30-ti let. Není potřeba to hrát na gangsta úroveň.

+ ZAJÍMAVOST: VANILLA ICE ZNAL PABLA ESCOBARA

Vanilla Ice: Escobar přiletěl k nám domů vrtulníkem, závodili jsme na lodích a ve Ferrari

Co jsem udělal, až jsem se cítil finančně nezávislý, tak jsem si chtěl najít další vášeň. Baráky, chtěl jsem vlastnit majetek. Hodně peněz dávám na charitu a pomáhám dětem. Měl jsem barák na Star Island na Miami, kde ho jednou navštívil i Pablo Escobar.

V Miami mi pořád přistávali on i jeho kumpáni v helikoptérách. V lednici jsem měl pro ně tuny jídla. Pak mě vzali na výlet helikoptérou. Můj tým musel vše potom uklidit, celý barák. Letěli jsme na závody na skútrech, na lodích. V té době jsem myslel, že to byli jen podnikatelé, nebyl v té době žádný google. Já v té době hodně jezdil motocrossové závody, závody na skútrech. Byl jsem hodně soutěživý.

Jednou když jsem byl v Londýně, tak jsem musel rychle letět zpět do Miami, protože jsem měl u baráku 10 policajtů, nasadili mi pouta, že jsem prý vyhazoval rachejtle z lodě a já přesně věděl, kdo to udělal, protože tehdy jsem půjčil můj „raketomet na párty“ jednomu kámošovi.

Ani mě nezajímalo, kdo je ten Escobar, on měl Ferrari Testarossu, já měl Porsche. Jeho kumpáni měli taky Ferrari, já měl 1986 Gemballa Cyrrus Porsche. Tak jsme pořád závodili. Byl tam s námi na lodích dost často i Randy Lanier, jeden z nejlepších závodních jezdců, spousta holek v bikinách. Pablo měl dokonce jednoho kámoše, který měl ponorku, takovou velku jadernou ponorku a v ní měli drogy, které tahali z Ekvádoru do Miami.

Rychlopřeklad: djbeton

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *