PŘÍPAD VRAŽDY TUPACA- PROKURÁTOŘI SE ODVOLÁVAJÍ NA ÚDAJNOU DIDDYHO NABÍDKU NA ZABITÍ TUPACA – COŽE?

PŘÍPAD VRAŽDY TUPACA- PROKURÁTOŘI SE ODVOLÁVAJÍ NA ÚDAJNOU DIDDYHO NABÍDKU NA ZABITÍ TUPACA – COŽE?

Šílené tvrzení Keefeho D. policistům

AKTUALIZACE 25.7.2024 — Zdroje z orgánů činných v trestním řízení sdělily TMZ… Diddy nikdy nebyl podezřelý ve vyšetřování vraždy Tupaca, a to platí i dnes. Jinými slovy … je jasné, že policisté nevěřili tomu, co Keefe D o Puffovi prodával, a nepovažovali jeho tvrzení za věrohodné.

Chlapík obviněný z Tupacovy vraždy by neměl být propuštěn na kauci, protože kdysi tvrdil, že mu Diddy nabídl sedmimístnou částku za zabití ‚Paca – alespoň takový je argument, který žalobci předkládají soudci.

Tady je dohoda… Duane „Keefe D“ Davis je od svého zatčení za vraždu Tupaca za mřížemi v Nevadě, ale žádá soudce, aby ho propustil až do soudního procesu.

Prokurátoři podali námitku a tvrdí, že Davis by měl zůstat za mřížemi částečně kvůli výpovědi, kterou v roce 2009 učinil policistům… a v níž tvrdí, že mu Diddy nabídl milion dolarů, aby Tupaca zabil.

Během rozhovoru – jehož zvukový záznam se objevil na internetu – Keefe D řekl detektivům z Vegas, že Diddy ho a jeho partu osobně kontaktoval s tím, že by byl ochotný zaplatit za to, aby Tupaca někdo na ulici odstranil… což Keefe podle svých slov chápal tak, že tím myslí i jeho a jeho partu.

V podstatě Keefe D údajně policistům řekl, že se on a jeho parta jednu noc potloukali kolem Diddyho, když ten před velkou skupinou řekl, že by dal cokoli za to, aby viděl Suge Knighta mrtvého… a naznačil, že by za vraždu zaplatil nejvyšší částku, aniž by uvedl přesnou částku.

Keefe také policistům řekl, že po Tupacově vraždě oslovil Diddyho prostřednictvím společného kamaráda, aby se pokusil dostat peníze, ale prý je nikdy nedostal.

Žalobci tvrdí, že Keefovo přiznání přinejmenším ukazuje, že je typem člověka, který by uvažoval o vraždě pro peníze – a proto je v jejich očích nadále hrozbou pro společnost.

Diddy několikrát popřel, že by měl cokoli společného s Tupacovou vraždou nebo že by nabízel peníze za to, že ho někdo oddělá. Za zmínku také stojí, že … nic nenasvědčuje tomu, že by probíhalo nějaké intenzivní vyšetřování Diddyho na základě Keefeho letitých tvrzení.

Soudce o Davisově propuštění zatím nerozhodl.

Překlad: djbeton

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *