Je tohle konec „Puffíka Diddyho“? Velká porota vykopává špínu v Miami…bylo vydáno nové předvolání

Je tohle konec „Puffíka Diddyho“? Velká porota vykopává špínu v Miami…bylo vydáno nové předvolání

Federální úřady, které vyšetřují Diddyho, aby ho případně obvinily z trestného činu, pokračují ve vyšetřování… a vydaly nové předvolání k velké porotě v souvislosti s hotelem na Floridě.

Podle nových právních dokumentů, které získal TMZ, dostali federální prokurátoři z jižního okresu New Yorku předvolání, které vyžaduje, aby luxusní hotel v Miami vydal dokumenty a další důkazy týkající se Diddyho.

V předvolání jsou uvedeni Diddy a jeho bývalá žena Daphne Joy. Předvolání požaduje, aby hotel vydal záznamy o rezervacích, které se týkají Diddyho, Daphne a dalších spolupracovníků generálního ředitele Bad Boy Entertainment.

Předvolání specifikuje období od 1. ledna 2008 do současnosti a požaduje data příjezdů a odjezdů, čísla pokojů, preference a požadavky hostů a fakturační údaje, včetně údajů o pokojové službě.

Federální prokurátoři rovněž požadovali e-mailové a poštovní adresy a telefonní čísla spolu s způsoby plateb, jako je hotovost a kreditní karty.

Žalobci dále požadovali IP adresy a přihlašovací údaje k počítačům těchto osob, jakož i kopie jejich identifikačních údajů a údajů o vozidlech. Navíc se federálové dotazovali na záznamy z bezpečnostních kamer v hotelu.

Nové předvolání bylo vydáno teprve před několika týdny… takže to vypadá, že úřady na Diddyho vyšetřování stále usilovně pracují.

Jak jsme informovali v březnu… Agenti Národní bezpečnosti provedli razii v Diddyho domech v Miami a Los Angeles během probíhajícího vyšetřování, které se týká exekutora nahrávek kvůli údajnému obchodování se sexem a drogami.

TMZ také potvrdilo, že byla svolána velká federální porota a svědci byli informováni, že mohou být předvoláni k podání svědectví v jižním okrese New Yorku.

Diddy byl mezitím obviněn v 8 soudních procesech z obchodování se sexem, sexuálního napadení a fyzického zneužívání. Nejdůležitější žalobu podala jeho bývalá přítelkyně Cassie, se kterou se rychle dohodli.

Oslovili jsme dokonce zástupce Diddyho a Daphne… ti se k tomu ale odmítli vyjádřit.

Zdroj: tmz.com

Překlad: djbeton

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *