Pravda o Tupacovi – Kurupt z Dogg Pound – rychlopřeklad několika videií pro fanoušky

Pravda o Tupacovi – Kurupt z Dogg Pound – rychlopřeklad několika videií pro fanoušky

Kurupt o tom, jak se málem dostal do rvačky s 2Pacem v Mexiku

RYCHLOPŘEKLAD VIDEA ZDE: Dle Kurupta se Pacovi dost líbil song „New York, New York“, přišlo mu to jako super věc. V Mexiku, když byl Pac na dovolené, tak málem se porval s Kuruptem. Sice byl Pac o rok starší, než Kurupt, ale Pac mu tak trochu dával najevo, že je mentálně tak o 20 let starší.

Bral jsem ho jako staršího bratra, jako zkušeného borce z ulice. Pac se dle jeho slov snažil vybudovat impérium. Kurupt se nesnažil vybudovat impérium, chtěl být jen součástí toho impéria. Tupac říkal Snoopovi „Don“ a Kuruptovi „Young Gotti“. Kurupt dost uznával Outlawz i jeho členy, pro něho to byli neskuteční borci. Respektoval Outlawz i Tupaca.

Kurupt: 2Pac mi nadával za pracovní morálku, ukázal mi, jak tvořit další songy

RYCHLOPŘEKLAD VIDEA: Když Paca pustili z basy a přišel do Death Row, tak se dle Kurupta hodně věcí v Death Row změnilo. Koncentrace, pracovní morálka, to jak jsme makali ve studiu. To, jak jsme přistupovali k nahrávání tracků. Byli jsme mladí a hloupí v téhle hře. Mysleli jsme si, že to všechno, tu činnost ve studiu děláme dobře. Ale pak přišel Tupac a nám to došlo, že tomu tak není. Hlavně nás dostalo, že někdo na nás takhle mluvil, vyjel po nás, že něco neděláme správně. Takový byl Tupac.

Několikrát si se mnou sedl mezi čtyřma očima a vysvětlil celý postup, svůj názor. Se Snoopem ale nikdy neseděl o samotě, protože Snoop byl neskutečný a pořád je. Ten byl schopný nahrát klidně 100 tracků za den. Proto ti dva spolu tak skvěle vycházeli, byli někdo. Jejich pracovní morálka byla totožná, srdce a mentalita byla totožná. Do té doby jsme byli schopni celý den dělat jeden beat a něco do toho nahrát. Pac přišel Tupac a doslova nás sjel a řekl: „za 12 hodin jste schopni udělat 8 tracků.“ Pak mi to došlo, že prostě mám track dělat na více částí. Udělat refrén, pak první věc, druhou, další refrén. Celé mi to vysvětlil. Přišlo mi to najednou tak jednoduché.

Pořád říkal, že jeden dělá beat, druhý musí napsat text. Ta jeho pracovní morálka byla neskutečná, když jsem chtěl beat, tak řekl zvukaři, ať mi tam pustí beat z předešlého dne. Byl zvláštní, prostě ten track udělal na desetkrát a dělal ho po částech. A pak z toho bylo něco. Byl fakt borec.

Překlad: djbeton

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *