Storm. Jediná členka Outlawz – Proč odešla z Outlawz? + rozhovor s CZ titulky.

Storm. Jediná členka Outlawz – Proč odešla z Outlawz? + rozhovor s CZ titulky.

Storm byla jediná ženská členka skupiny Outlawz, která se setkala s Tupacem při natáčení filmu. Její skutečné jméno je Donna „Storm“ Hunter.

Poté, co Tupac zjistil, že Storm dokáže velice dobře rapovat, okamžitě s ní podepsal smlouvu a představilo jí všem členům skupiny Outlawz, která se později proslavila jako skupina „The Outlaw Immortalz.“  Storm dělala pro Tupaca tak říkajíc sólo-umělkyni.

Poprvé ji představil ale až na multi-platinovém albu s názvem All Eyez On Me. Toto album bylo vydáno 13.února 1996. Zde se objevila ve třech písních, „Trading War Stories,“ „Thug Passion“ a „Run Tha Streetz.“

Storm se rovněž objevila na albu „Til My Casket Drops“ rappera C-BO v songu „Hard Labor,“ a na albu rappera Rondo, „Success Before Death“, v songu „Aint Dead In Vain“ a rapperů Heltah Skeltah, album Magnum Force, song M.F.C Lawz.“ Nikdy ale nebyla aktivní členkou skupiny Outlawz, objevila se poté až na albu Still I Rise. V současné době není v kontaktu se skupinou Outlawz, po narození svého dítěte věnuje všechen svůj čas rodině.

Skupinu Outlawz opustila krátce po tragické smrti Tupaca v září 1996. Některé verše byly z původních nahrávek  Storm v albu Still I Rise nahrazeny jinými interprety.

V nevydané verzi „Hit Em Up part 2“, rapuje na konci tohoto songu. Na albu Still I Rise se objevila v songu nazvaném Black Jesuz.

Storm byla jediná ženská členka skupiny Outlawz, která se setkala s Tupacem při natáčení filmu Above the Rim.

Poté, co Tupac zjistil, že dokáže rapovat i dobře zpívat, okamžitě s ní podepsal smlouvu a představil jí všem členům skupiny Outlawz, která se později proslavila jako skupina „The Outlaw Immortalz.“

Storm dělala pro Tupac tak říkajíc sólo-umělkyni. Poprvé ji představil ale až na multi-platinovém albu s názvem All Eyez On Me. Toto album bylo vydáno 13.února 1996. Zde se objevila ve třech písních, „Trading War Stories,“ „Thug Passion“ a „Run Tha Streetz.“

Její skutečné jméno je Donna „Storm“ Hunter.

Storm se rovněž objevila na albu „Hard Labor“ rappera C-BO v songu „Til My Casket Drops,“ a na alburappera Rondo, „Success Before Death“, song „Aint Dead In Vain.“ Nikdy ale nebyla aktivní členkouskupiny Outlawz, objevila se poté až na albu Still I Rise. V současné době není v kontaktu se skupinou Outlawz, po narození dítěte věnuje všechen svůj čas rodině.

Skupinu Outlawz opustila krátce po tragické smrti Tupaca v září 1996. Storm byla v albu Still I Risenahrazena některými vokály, z původních nahrávek.

Překlad: djbeton

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *