26.1.1995 – Dopis Tupacovi do vězení od kamarádky Jady – překlad

26.1.1995 – Dopis Tupacovi do vězení od kamarádky Jady – překlad

V lednu roku 1995 dostal Tupac ve vězení dopis od Jady Pinkett Smithové. V roce 2015 byl dopis prodán na eBay uživateli – lhow5797 za částku 1 750,00 USD. (40.000 Kč)

Právě jsem s tebou asi před hodinou domluvila! Rozhodla jsem se zavolat mamince, protože jsem byla tak dojatá! Ne ve špatném slova smyslu, ale ulevilo se mi, když jsem slyšela život ve tvém hlase. Strašně jsem toužila slyšet tvůj silný hlas!

Dopis o Keishe posílat nebudu, protože teď, když jsme spolu mluvily, to bylo irelevantní! Pořád mám pocit, že ona není to, co teď potřebuješ, ale vážně, musím ti věřit!

Pokud k ní něco cítíte, musí to být skutečné! Jen doufám, že situace, díky níž máš pocit, že musíš přijmout něco méně, než si zasloužíš, jen proto, že tam už byla. Ty a já nikdy nebudeme mít pocit, že některý z našich partnerů je hoden jednoho z nás, takže to není na mě to soudit, opravdu! Chci, aby tě někdo miloval naplno! Musí milovat člověka, kterým skutečně jsi! Měla by tě chválit, zbožňovat, uctívat tě uvnitř i navenek, ať už jsi správný nebo špatný, hezký nebo ošklivý! Jsi slunce a měsíc a podle toho by se k tobě měla chovat!

Pokud je to pravda, tvé srdce ji bude milovat víc než hříchy naší existence! Tak bys měl být milován a tak by ti měla být láska opětována! Je to bezpodmínečné!

Teď už chodíš s oběma očima otevřenýma, když je po tvém boku, s lehkostí. Měl bys být schopen jedno zavřít! Vždycky jsem se s tebou cítila v bezpečí, i přes všechno to šílenství! Nikdy jsem neměla problém zavřít to jedno oko, když jsem byla po tvém boku.

překlad: djbeton

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *