VÍME, KDO ZABIL TUPACA! KEEFE D TO PŘIZNAL – DOLE SKUTEČNÉ JMÉNO VRAHA

VÍME, KDO ZABIL TUPACA! KEEFE D TO PŘIZNAL – DOLE SKUTEČNÉ JMÉNO VRAHA

Diddyho prokurátoři 77krát jmenovali ve spisu o vraždě Tupaca Shakura – podezřelý tvrdí, že si objednal útok na rappera za 1 milion dolarů

Podezřelý Keefe D z vraždy Tupaca Shakura opakovaně obvinil Diddyho, že před téměř třemi desetiletími vypsal milion dolarů na zastřelení pětadvacetileté rapové legendy v ulicích Las Vegas.

Tým stíhající známého kalifornského gangstera Duanea Davise alias Keffe D v novém soudním spisu, který exkluzivně získal server RadarOnline.com, 77krát jmenoval nechvalně známého hudebního magnáta a použil jeho různé pseudonymy – Puffy, Puff Daddy, Puff a jeho legální jméno Sean Combs.

V dokumentu, který byl předložen v reakci na žádost obviněného o propuštění na kauci, jsou zdůrazněna prohlášení 61letého Davise, který během rozhovorů s policií a médii usvědčil 54letého Diddyho z Tupacovy vraždy. První zmínka o jeho jménu ve 179stránkovém spisu se týkala „smrtelné rivality“, která existovala mezi producentovou společností Bad Boy Records na východním pobřeží a Death Row Records, založenou Marionem „Suge“ Knightem na západním pobřeží.

Obžaloba uvedla, že po střelbě Keffe D „tvrdil, že spiknutí za účelem spáchání vraždy začalo v Kalifornii mezi obžalovaným, Ericem ‚Zipem‘ Martinem a Seanem Combsem“.

Podezřelý se údajně vydal v utajení spolu s členy zásahové jednotky losangeleské policie na cestu do New Yorku, kde hledal důkazy, které ukazovaly na Combse a Martina v souvislosti se Shakurovou smrtí.

Prokuratura napsala, že Davis „veřejně tvrdil, že v rozhovorech s policií vypovídal pouze o sobě a nesnažil se poskytnout důkazy proti nikomu jinému. Toto tvrzení však vyvrací, neboť naznačil, že Sean Combs zaplatil Ericu Von Martinovi za vraždy milion dolarů.“

Zrekapitulovali také výroky podezřelého v rozhovoru, který byl odvysílán na YouTube, a napsali: Když Sean Combs osloví obžalovaného s otázkou, zda jsou South Side Crips zodpovědní za Shakurovu smrt, zeptá se: „To jsme my?“. Obžalovaný odpoví: ‚Ano‘.“

Odhalení podrobně popsaná v dokumentu představují poslední část právního dramatu, které trápí producenta, jenž se letos stal předmětem federálního vyšetřování obchodování se sexem a čelí řadě žalob, které ho obviňují ze zneužívání a násilného chování.

K obviněním, která vznesl Keffe D., se veřejně nevyjádřil.

Davis je za mřížemi v okrese Clark v Nevadě a čeká na soudní proces kvůli obvinění z vraždy se smrtící zbraní „s úmyslem podporovat, prosazovat nebo napomáhat zločineckému gangu“. Byl zatčen loni v září a podle prokuratury je jedinou dosud žijící osobou, která byla v autě použitém při smrtící střelbě z auta v noci 7. září 1996.

V obžalobě proti Keffe D. se uvádí, že „úmyslnou, záměrnou a promyšlenou“ vraždu spáchal ve spojení s proslulým kalifornským gangem South Side Compton Crips. Vražednou zbraň si údajně opatřil „za účelem pomsty vůči Tupacu Amaru Shakurovi a/nebo Marionu Knightovi alias ‚Suge'“.

Ve vozidle byli také Terrence Brown alias Bubble Up, Deandre Smith alias Big Dre a synovec Keffeho D, Orlando Anderson alias Baby Lane. Podle prokuratury Davis předal zbraň buď Big Dremu, nebo Baby Laneovi „s úmyslem spáchat tento trestný čin“.

Jak již dříve informoval server RadarOnline.com, v tajně nahraném rozhovoru z roku 2009 Keffe D policii řekl, že to byl jeho synovec Orlando „Baby Lane“ Anderson, kdo stiskl spoušť a zabil rappera čtyřmi ranami ráže .40.

TAK A TEĎ UŽ VÍTE, KDO ZABIL TUPACA SHAKURA – ORLANDO ANDERSON !

Soud s Keffe D má začít 4. listopadu 2024.

zdroj: radaronline.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *