Novinky ohledně filmu ALL EYEZ ON ME – víkend 17.a 18.6.2017

Novinky ohledně filmu ALL EYEZ ON ME – víkend 17.a 18.6.2017
  • film vydělal luxusních 27 mil.dolarů za celý první víkend, první byly Auta 3 (Cars 3) a druhý byl film Wonder Woman s výdělkem 41 mil.dolarů, který již 3.týden běží v amerických kinech. Velký úspěch filmu ALL EYEZ ON ME, 3.místo, dokonce porazil i novou Mumii od Toma Cruise, který vydělal pouze 14 mil.dolarů – zdroj boxofficemojo.com

Rovněž jsem se dočetl, že film byl uveden přesně v 2471 kinech po celé Americe. Aktuálně jeho hodnocení je 40 bodů ze 100 na stránce Metacritic a 70 procent na Rotten Tomatoes.

Rapper The Game říká všem haterům na film All Eyez on Me – FUCK YOU and FUCK OFF Toto uvedl i na svém instagramu s hashtagy THUG LIFE, RIP2Pac, RIPAFENI, CALIFORNIA LOVE. Dle jeho slov máme vzhlížet k tomuto filmu a nedívat se na jeho nedostatky. Je nemožné dostat 25 let života do 140 minut filmu. Rovněž i MC Hammer napsal na svůj twitter podporu pro film s tím, že film je pro něho naprosto excelentní věc a že naprosto pravdivě ukazuje pravého Paca.

  • 50 Cent moc nepochválil film a nazval ho ODPADEM. Tato informace není potvrzená.

Našel jsem 5 zajímavých informací o hlavním představiteli Tupaca ve filmu ALL EYEZ ON ME – Demetriuse Shipp Juniora. Tady jsou:

1-jeho otec Shipp pracoval s Pacem na songu a videoklipu TOSS IT UP. Velký rozhovor se objevil i v časopise XXL Magazine. Jeho syna se dokonce ptaly, jestli si pamatuje, že by potkal Tupaca, on na to odpověděl, že si nepamatuje. Jen vím, že se objevil ve studiu se svým otcem, Suge Knigtem a dalšími členy labelu. Shipp uvedl, že to svému otci nikdy neřekl, až v roce 2011, kdy nahrál video-nahrávku, kterou pak poslal do produkce teprve vznikajícího filmu ALL EYEZ ON ME. Jeho otec produkoval TOSS IT UP na albu The Don Killuminati: The 7 Day Theory, prvním albu po smrti Tupaca.

2-Shipp dostal svou roli 2 dny před svými narozeninami. Bylo to 18.listopadu 2015. Tedy necelých 5 let od momentu, kdy poslal produkci svou video-nahrávku, kde je oblečen a mluví jako Tupac. Zatímco celých 5 let čekal, pořád se rozvíjel a pořád četl o Tupacovi, dokonce se i učil jeho interview nazpaměť. Musel se dostat do role, proto se snažil chovat a vyjadřovat se jako Pac.V jednom z rozhovorů uvedl, že silně věřil své osobnosti, že to dokáže. Že je podle něj až šíleně tvrdohlavej a že jde do všeho po hlavě.

3-Demetrious si na place nechával říkat Tupac. Ani produkce nepotřebovala používat makeup aby vypadal přesně jako Pac. Když přijel do Los Angeles, řekl reportéce z TMZ, že spousta lidí mu říkala, že vypadá jako Pac již od střední školy. Rovněž na otázku, zdali si myslí, že Tupac někde žije na tajném místě, tak prý hlavní herec ničemu takovému nevěří.

4-Jeho jediná zkušenost s herectvím byla v kroužku na škole. Bylo to v šesté třídě na škole. Už tehdy byl pro něj Pac velký člověk, byl jeho velký fanoušek.

5-Režisér Benny Boom režíroval pouze pár filmů. Na tomto filmu se pracovalo několik let. Ze začátku ho měl režírovat John Singleton, velký kamarád Paca. Potom se práce dostala k Benny Boomovi, který má a měl zkušenost pouze s pár videoklipama z hudebního podsvětí. Režíroval jen pár filmů, to v roce 2016 film 48 Hours to Live a v roce 2009 Next Day Air.

Jada Pinkett Smith uvedl na svém twitteru informace – rychlo-překlad:
a-chválím hlavní herce, není to vaše vina. Díky za tu lásku a srdce, které jste dali do svých rolí.
b-když pomyslím na mé přátelství s Tupacem, dost mi to trhá srdce.
c-nikdy jsem nebyla pozvána Pacem na žádný z jeho koncertů, ani jsem nikdy s ním nemělá žádnou hádku v zákulisí.
d-pac se se mnou nikdy neloučil, když odjížděl do LA.
e-pac mi nikdy nečetl báseň, kterou napsal pro mě s názvem Jada.
f-odpusťte mi, moje přátelství s Pacem je příliš silné, nikdy na to nezapomenu.

Zatím přeloženo: DjBeton

Uvidím přes týden jak se objeví nové informace ohledně filmu. Jinak informace zůstala stejná a to taková, že v ČR, Slovensku ani Polsku není film v kinech.
Uvidíme kdy se objeví v lepší kvalitě na internetu a s tím i dostupné titulky. Může to být i otázka týdnů, či měsíců.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *